Bezig met laden...

Logboek

NHV gaat 3 Airbus H175 en een Leonardo AW169 toevoegen aan zijn vloot

NHV gaat 3 Airbus H175 en een Leonardo AW169 toevoegen aan zijn vloot

Milestone Aviation heeft koop-, overdrachts- en leaseback-overeenkomsten met NHV afgesloten voor vier Airbus H175-helikopters en één Leonardo AW169-helikopter;

De deal omvat vier Airbus H175-helikopters, waarvan er één al in dienst is voor offshore olie- en gasactiviteiten in Denemarken, terwijl de resterende drie nieuwe helikopters gepland staan voor levering in 2025 en 2026. Daarnaast zal in de komende weken een nieuwe Leonardo AW169-helikopter worden afgeleverd en worden ingezet voor offshore olie- en gasmissies in Ivoorkust.

"We zijn verheugd om onze relatie met NHV uit te breiden en hun vlootvereisten te ondersteunen", aldus Pat Sheedy, Chief Executive Officer van Milestone. "De offshore-markt is al begonnen met de overgang naar helikopters met nieuwe technologie door de introductie van Super Medium-helikopters in de meeste olie- en gasregio's over de hele wereld. Gezien het fragiele evenwicht tussen vraag en aanbod zal het handhaven van discipline echter van cruciaal belang zijn om een duurzame marktomgeving voor alle deelnemers tot stand te brengen. Milestone blijft investeren in de modernste brandstofefficiënte technologie en beschikt over de grootste vloot van zware en super middelzware vliegtuigen."

Thomas Hütsch, CEO van NHV Group, zei: "NHV kijkt ernaar uit om de nieuwe H175-eenheden in de komende jaren te ontvangen ter ondersteuning van ons groeiende portfolio van offshore-activiteiten op de Noordzee, evenals de tweede AW169, die deel uitmaakt van NHV's vlootvernieuwingsstrategie om een moderne vloot te bieden ter ondersteuning van onze offshore-contracten in Ivoorkust."

Foto copyright: Milestone Aviation Group

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *