Bezig met laden...

Logboek

Met de zomer in aantocht...helikopter zonnewering

Met de zomer in aantocht...helikopter zonnewering

Met de lente krijgen we stilaan meer en meer de zon te zien. En voor piloten en passagiers van een helikopter zonder air-conditioning is dit niet altijd een prettig vooruitzicht.

Het Amerikaanse Jet Shades heeft van dit probleem een business gemaakt. Het heeft een zonnebescherming gemaakt voor helikopters waarbij de volgende resultaten worden bereikt:

  • 99,9% van de UV straling,
  • 80% van de schittering / verblinding van de zon,
  • en 94% van de infra-rode warmtestraling worden tegengehouden.

Resultaat van deze zonnebescherming is een meer comfortabele vlucht maar voor de piloot ook een veiligere vlucht.  

Jet Shades maakt deze bescherming onder andere voor Robinson R44, voor Robinson R66, voor Bell 429 en voor Bell 505.

Spijtig genoeg zijn deze beschermingen niet via een Europese dealer verkrijgbaar maar moet je Jet Shades direct contacteren.

Mocht er iemand andere zonneweringsoplossingen voor helikopters willen delen graag, want twee lezers met Robinson R44 willen dringend een oplossing aankopen. 

Nota:

Daar waar Helsipot bepaalde producten of diensten bespreekt is dit steeds zonder commerciële bedoelingen. De informatie op deze website is louter informatief en eventuele verkoopsaktie's of promotie's zijn steeds voor rekening van de originele verkoper; helispot.be of helispot.nl zijn nooit verkoper van producten of diensten en zullen nooit partij zijn in welke transactie dan ook.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *