Bezig met laden...

Logboek

EHang opent nieuwe fabriek voor AAV's (autonomous aerial vehicles)

EHang opent nieuwe fabriek voor AAV's (autonomous aerial vehicles)

Het Chinese EHang (op de Amerikaanse Nasdaq quote: EH), een van de wereldleiders op gebied van de AAV's (autonomous aerial vehicles), heeft op 26 juli aangekondigd dat het haar nieuwe fabriek in Yunfu City heeft in gebruik genomen.

De nieuwe fabriek voor AAV's heeft een productievloer van niet minder dan 24.000 m². De productie is ingedeeld in een aantal functionele afdelingen waar subassemblages worden gebouwd die dan finaal worden samengebouwd in de eindmontage. De fabriek heeft een initiële jaarlijkse capaciteit van 600 AAV's van het type EH216, maar kan verder worden opgedreven. Voor zover bekend is deze fabriek de eerste in zijn soort wereldwijd.

Ook het onderzoeks- en trainingscentrum zijn in het splinternieuwe gebouw voorzien.

Naar aanleiding van de opening van de nieuwe productie-eenheid nodigt EHang al zijn aandeelhouders uit op een EHang Investor Day op 18 augustus 2021. Op het einde van de Investor Day is ook een rondgang in de fabriek voorzien.    

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *