Bezig met laden...

Logboek

NHV en HeliSpeed bieden technische trainingen aan voor de AW139

NHV en HeliSpeed bieden technische trainingen aan voor de AW139

HeliSpeed, een gespecialiseerde aanbieder van diverse trainingen voor helikopters, en de NHV Group, een toonaangevende aanbieder van helikopter-diensten en technische opleidingen, zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen voor het verzorgen van trainingen voor onderhoudswerken aan Leonardo AW139 helikopters. 

Door gebruik te maken van de PART147-goedkeuringen van HeliSpeed en NHV die samen zowel de normen van EASA (de European Union Aviation Safety Agency als deze van de UK CAA (United Kingdom, Civil Aviation Authority) bestrijkt, heeft deze samenwerking tot doel de toegankelijkheid en kwaliteit van onderricht over helikopteronderhoud te verbeteren en beter bereikbaar te maken.

Het partnerschap biedt stagiairs een uitgebreider bereik met B1.3-, B2- en B2-verschillen op de Leonardo AW139-helikoptervariant.

Helispeed en NHV Group bieden toegankelijke en op maat gemaakte oplossingen als het gaat om onderricht; daarom biedt de samenwerking flexibele leermethoden, inclusief de mogelijkheid voor afstandsonderwijs. Naast de flexibele training zullen helikoptercasco's worden gebruikt tijdens praktijkcursussen op de NHV-bases in Norwich en Blackpool.

“We zijn verheugd om samen te werken met NHV om geavanceerde helikopteronderhoudstrainingen te geven”, zegt Brian Hopkinson, Part 147 trainingsmanager bij HeliSpeed. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze expertise en middelen combineren om uitgebreide, hoogwaardige trainingen aan te bieden.”

Frédéric Matton, NHV Academy Trainingsmanager, voegde toe: “De hoogwaardige expertise van HeliSpeed zal onze cursusmogelijkheden van het Leonardo type AW139 verbeteren. Het is een belangrijke stap om zowel EASA- als Britse CAA-klanten oplossingen te bieden voor dit belangrijke helikoptertype”.

De eerste cursus vindt plaats van 27 mei tot en met 5 juli 2024. HeliSpeed en NHV accepteren nu aanmeldingen, bezoek de website van de NHV Academie voor meer informatie of inschrijvingen of in deze brochure.

Foto © Roland De Groote - met onze dank

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *