Bezig met laden...

Logboek

Airbus verkoopt nieuwe H160 in Indonesie voor offshore missie's

Airbus verkoopt nieuwe H160 in Indonesie voor offshore missie's

Airbus Helicopters heeft een bestelling ontvangen voor haar nieuwe H160 helikopter van Derazona Helicopters uit Indonesië. Deze H160 zal voornamelijk opdrachten uitvoeren in de offshore olie- en gasindustrie maar ook ingezet worden voor andere missie's. 

Derazona Helicopters had een extra helikopter nodig om haar groei te bestendigen en is ervan overtuigd dat deze vooruitstrevende helikopter hiervoor de juiste keuze is. Met dit order heeft Airbus Helicopters nu ook een lanceringsklant voor de olie- en gasindustrie in de Azië-Pacific regio. Eerder werd PHI met Shell als klant reeds voor vier H160's en werd lanceringsklant in Amerika.   

Met nieuwe 68 patenten is de H160 een van de technologisch meest vooruitstrevende helikopters van het moment. De nieuwste versie van de Helionix avionics verminderd dramatisch de werklast van de piloten en daardoor het risico op fouten. De Airbus H160 heeft ook een lagere 'carbon footprint' heeft en draagt bij de om de olie- en gasproductie milieuvriendelijker te maken. 

De Blue Edge rotorbladen en de grootste Fenestron staartrotor produceren een zeer hoog vermogen maar doen dit op een relatief laag geluidsniveau. 

 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *