Bezig met laden...

Logboek

NHV Groep viert zijn 25 jaar bestaan

NHV Groep viert zijn 25 jaar bestaan

Reden tot feesten bij helikopteroperator NHV Groep.

Vijfentwintig jaar geleden startte NHV Groep, op 15 mei 1997 als Noordzee Helikopters Vlaanderen, met helikoptervluchten vanuit haar eerste basis in Oostende, België.

Co-oprichters en halfbroers Eric Van Hal, kinesist van opleiding, en Jef De Kinder, Seaking-piloot, lanceerden Noordzee Helikopter Vlaanderen en het groeide van een klein familiebedrijf naar een internationale groep met vandaag 500+ medewerkers en een sterke geografische aanwezigheid in Europa en West-Afrika.

Thomas Hütsch, de huidige CEO van NHV Groep (zie foto): "We zijn erg trots om deze mijlpaal als organisatie te vieren. Van een bescheiden begin, met één basis in Oostende en één helikopter, hebben we sindsdien een fenomenale ontwikkeling gemaakt om een leidende positie in de helikoptermarkt te bereiken. Ondanks de olie- en gascrisis, de pandemie en grote veranderingen in de regelgeving veroorzaakt door het vertrek van het VK uit de EU, hebben onze medewerkers bijgedragen aan de evolutie van de NHV Groep tot de succesvolle bedrijf dat we nu zijn. We kijken uit naar de volgende 25 succesvolle jaren."

Om de realisatie van 25 jaar continue expansie te herdenken, start NHV nu een feestelijke campagne met een bijzonder bedrijfsbreed herdenkingsevenement, een sociale media campagne om historische gebeurtenissen vast te leggen en een herdenkingsvideo om deze unieke prestaties te vast te leggen.

Helispot feliciteert de NHV-groep en zijn medewerkers met hun 25-jarig jubileum!

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *