Bezig met laden...

Logboek

Leonardo bouwt supportcenter voor de TH-73A in Florida

Leonardo bouwt supportcenter voor de TH-73A in Florida

Leonardo start de bouw van zijn nieuw klantenondersteuningscentrum in Florida (VS).

Samen met partners Space Florida, Triumph Gulf Coast en de staat Florida, kondigde helikopterbouwer Leonardo aan dat het de bouw van zijn langverwachte helikopterondersteuningscentrum in Whiting Aviation Park, officieel is begonnen. Whiting Aviation Park is direct grenzend aan Naval Air Station Whiting Field (NASWF).

Het Leonardo Helicopters Florida Support Center zal 10.500 m² zijn en omvat vier grote hangars. Het zal uitgerust worden voor grote reparaties van helikopters en revisie van componenten, transmissiewerkzaamheden met Dynamic Test Bench, een full-size spuitcabine en alle bijbehorende gereedschappen en apparatuur.

Daarnaast zal er ook een groot onderdelenmagazijn worden gebouwd om een efficiëntere supply chain-respons mogelijk te maken voor de TH-73-vloot van de Amerikaanse marine bij NASWF en voor commerciële klanten die actief zijn in de Golf van Mexico. Het Leonardo Helicopters Florida Support Center is gepland om tegen het einde van 2024 te worden voltooid.

In januari 2020 kreeg Leonardo US van de Amerikaanse Marine het contract voor de bouw van de TH-73 trainingshelikopters, het project AHTS (Advanced Helicopter Training System). De Leonardo TH-119 IFR krijgt binnen de Amerikaanse Marine de codenaam trainingshelikopter TH-73A. Het zal de vloot Bell TH-57 Sea Ranger, vervangen. 

Foto's © Leonardo Helicopters

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *