Bezig met laden...

Logboek

Oekraiense nachtegalen: interview met de commandant van het Oekraiense helikoptersquadron

Oekraiense nachtegalen: interview met de commandant van het Oekraiense helikoptersquadron

In de aanloop naar de Internationale Militaire Helikopter Conferentie in London (op 27-29 februari 2024) zullen we ieder week een specifiek aspect van de militaire helikopter belichten. Vandaag gaan we dieper in op de actuele ervaring van de commandant van het helikoptersquadron van het Oekraïense leger. 

Oleksander Schulman, correspondent van het Informational Agency Armyinform, was ongelooflijk bevoorrecht om dit kort interview te kunnen maken met de commandant van het Oekraïense helikoptersquadron over de huidige stand van zaken met helikopters op het slagveld.

Het interview geeft een uniek inzicht in hoe de rol van de militaire helikopter zich aanpast aan nieuwe technologieën en uitdagingen. Van het gebruik van livery tot drones, het interview geeft inzicht in hoe de Oekraïense troepen de uitdagingen op het moderne slagveld aanpakken.

Dank zij Defence iQ kun je vandaag, via deze link dit uitzonderlijk interview downloaden over zijn ervaring en de rol van helikopter op het slagveld. Dit Oekraïense nachtegaleninterview laat uit de eerste hand zien Oekraïne de militaire helikopter inzet in een totaal nieuw vooral onvoorspelbaar slagveld.

Op de International Military Helicopter Conferentie (27->29 februari 2024 in London) zal ingaan worden op de duidelijke uitdagingen bij het opereren tegen peer- of near-peer-tegenstanders en hoe landen investeren in het vernieuwen van bestaande en oudere helikoptervloten en/of het aanschaffen van platforms van de volgende generatie.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *