Bezig met laden...

Logboek

EVE toont in een video zijn eVTOL-prototype

EVE toont in een video zijn eVTOL-prototype

Eve Air Mobility, een spin-off van vliegtuigbouwer Embraer, heeft een tweede video vrijgegeven van zijn eerste eVTOL-prototype op ware grootte, terwijl het de productie van het toestel in zijn fabriek in Brazilië voortzet. Eve heeft de video vrijgegeven en zal de komende maanden meer updates blijven delen. 

"Vanaf het begin hebben we strategische keuzes gemaakt in het ontwerp en de configuratie van onze eVTOL om een verscheidenheid aan stedelijke mobiliteitsmissies op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier te kunnen uitvoeren, met een hoog veiligheidsniveau en minder impact op de gemeenschappen waar het zal worden geëxploiteerd. Een hogere betrouwbaarheid staat gelijk aan meer vluchten per dag, een belangrijke factor voor onze klanten en hun bedrijfsmodel", aldus Luiz Valentini, chief technology officer bij Eve Air Mobility. "Deze configuratie vereenvoudigt niet alleen de systemen en de vlucht van de eVTOL, maar heeft ook het potentieel om te leiden tot een duidelijker pad naar certificering."
 
Over Eve
Eve zet zich in om het ecosysteem van UAM (Urban Air Mobility) te versneld op de markt te brengen. Profiterend van een startup mentaliteit, ondersteund door Embraer's meer dan 50-jarige ervaring in de luchtvaart, en met een unieke focus, hanteert Eve een holistische benadering om het UAM-ecosysteem vooruit te helpen.

Eve heeft een geavanceerd eVTOL-project, een uitgebreid wereldwijd diensten- en ondersteuningsnetwerk en een unieke oplossing voor luchtverkeersbeheer. Sinds 10 mei 2022 is Eve genoteerd aan de New York Stock Exchange, waar haar gewone aandelen en openbare warrants worden verhandeld onder de tickers "EVEX" en "EVEXW".

Kijk voor meer informatie op www.eveairmobility.com

Foto's © EVE

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *