Bezig met laden...

Logboek

EHang krijgt technische goedkeuring voor de EH216FS als brandbestrijdingsdrone

EHang krijgt technische goedkeuring voor de EH216FS als brandbestrijdingsdrone

EHang (Nasdaq: EH), een van de 'wereldleiders' op gebied van autonome drones ("AAV"), heeft aangekondigd dat het China National Fire-Fighting Equipment Quality Supervision Testing Center (“NFFE”) het technische onderzoek heeft afgerond van de EHang EH216F AAV, de autonome brandbestrijdingsdrone.

De NFFE is een nationaal bureau voor kwaliteitsonderzoek van brandblusapparatuur welke resorteert onder het Ministerie van Noodbeheer (“MEM”) van de Volksrepubliek China. Haar landelijke verantwoordelijkheden omvatten de ontwikkeling van normen, gecentraliseerd beheer en technische begeleiding voor producten voor brandbestrijdingsmateriaal, waaronder onbemande drones ('UAV's') voor brandbestrijding.

De succesvolle afronding van het technische onderzoek van de EH216F bevestigt dat het voldoet aan de brandbestrijdings-UAV-normen en -vereisten van de NFFE. EHang is ervan overtuigd dat dit het vertrouwen van de potentiele klanten zal vergroten en de erkenning en acceptatie van EHang's brandbestrijdingsdrone op de commerciële markten in China en het buitenland zal bevorderen.

De NFFE voerde een uitgebreid technisch onderzoek van 10 maanden uit op de EH216F. Niet minder dan 52 verschillende soorten tests werden voltooid op gebieden zoals vluchtcontrolefuncties, zweef- en retournauwkeurigheid, vluchten op grote/lage hoogte, elektromagnetische compatibiliteit, windweerstand, aanpassingsvermogen bij hoge/lage temperaturen, weerstand tegen trillingen/schokken en weerstand tegen stralingswarmte en rookprestaties.

EH216F werd officieel gelanceerd in juli 2020. Met belangrijke voordelen op het gebied van automatische piloot, snelle respons en clusterbeheer, is de EH216F ontworpen om pijnpunten in stedelijke hoogbouwbrandbestrijding aan te pakken en een waardevolle aanvulling te worden op de bestaande brandbestrijdingssystemen. Dit AAV-model voor brandbestrijding demonstreert de commerciële mogelijkheden van EHang's AAV-technologie in praktische scenario's zoals brandbestrijding vanuit de lucht en noodhulp.

Meer informatie over EHang en zijn AAV - klik hier.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *