Bezig met laden...

Logboek

EHang voltooid met succes het Spaans BAUD-project voor AAV's

EHang voltooid met succes het Spaans BAUD-project voor AAV's

EHang, de Chinese ontwikkelaar en technologieplatformbedrijf voor autonome luchtvaartuigen ("AAV"), heeft aangekondigd dat heeft samengewerkt met het Advanced Center for Aerospace Technologies ("CATEC") van Spanje en met succes in het BAUD-project in Spanje heeft voltooid.

Het BAUD-project, heeft tot doel de operationele veiligheid en efficiëntie van onbemande luchtsystemen ("UAS") voor logistieke luchtmissies te verbeteren en hun integratie in U-Space mogelijk te maken. Dit project werd mogelijk gemaakt door het Spaanse ministerie van Industrie, Handel en Toerisme, 

Na een jaar van intensief industrieel onderzoek bereikten EHang en CATEC de projectdoelstellingen door de ontwikkeling van een autonoom luchtbaken, dat nauwkeurigere en uitgebreidere UAS-positionering biedt met behulp van Global Navigation Satellite Systems, EGNOS (European Geostationary Navigation Overlay Service) en Galileo, samen met het verstrekken van de UAS-status, e-ID op afstand (elektronische identificatie) en andere tactische informatie met U-Space-systemen.

De vluchttestcampagne van het BAUD-project werd uitgevoerd in Catec's Air Traffic Laboratory for Advanced Unmanned Systems ("ATLAS") testvluchtcentrum, met behulp van twee EHang Falcon B (Logistiek) autonome luchtvaartuigen. Het ontwikkelde autonome luchtbaken kan niet alleen worden toegepast door EHang AAV's, maar ook door elke UAS, en zal de veilige exploitatie van UAS in het Europese luchtruim mogelijk maken, door hun intelligente integratie met U-Space-systemen.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *