Bezig met laden...

Logboek

Kurt Robinson over zijn 'state of the business'

Kurt Robinson over zijn 'state of the business'

Het was een opmerkelijk optimistische Robinson President, Kurt Robinson, die een volle zaal toesprak tijdens zijn Robinson Heli Expo persconferentie op 8 maart 2022.

Kurt Robinson, zoon van Frank, begon met de helikopterproductie van Robinson voor 2021. Het bedrijf produceerde in 2021 244 helikopters, vergeleken met 177 in het coronajaar 2020 en de groei zal naar verwachting van Robinson in 2022 worden voortgezet. 70% van de helikopters werden buiten de VS geleverd. "Ik mik op 300-350 helikopters voor 2022, maar we zullen zien hoe het gaat, aangezien we nog steeds te maken hebben met enige resterende effecten van COVID", zei president Kurt Robinson.

Vervolgens ging hij verder met de recente opleving van de verkoop, waarbij hij opmerkte dat het bedrijf momenteel een onuitgegeven achterstand heeft van meer dan 300 helikopterorders. Voor zover we ons uit het verleden kunnen herinneren hebben wij dergelijk 'wachtend' orderboek bij Robinson nooit gezien. 

Kurt benadrukte de sterke positie van de turbinehelikopter R66 op de markt, want voor het eerst overtrof de verkoop van R66 de verkoop van R44 Raven II. "De R66 heeft zijn niche gevonden... operators realiseren zich het enorme potentieel van deze helikopter." Intussen zijn er meer dan 1.100 geleverde R66's en heeft de bestaande wereldwijde vloot bijna 1,5 miljoen geregistreerde uren gevlogen.

In onderstaande video kun je persconferentie volgen.

Je kunt hier de speciale Robinson Heli-Expo 2022 Newsletter lezen.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *