Bezig met laden...

Logboek

Airbus Helicopters present op de eerste European Rotors beurs volgende week

Airbus Helicopters present op de eerste European Rotors beurs volgende week

European Rotors, de Europese helikopterbeurs in Keulen van 16 tot 18 november, stelt Airbus Helicopters haar klanten en geïnteresseerden te informeren over de verschillende initiatieven die het bedrijf heeft gelanceerd om te pionieren op het gebied van duurzame ruimtevaart, van het gebruik van duurzame vliegtuigbrandstof 'SAF) tot hybridisatie en stedelijke luchtmobiliteit. Een schaalmodel van de CityAirbus NextGen, onlangs onthuld op de Airbus Summit in september, zal voor het eerst worden getoond tijdens een speciale briefing.

De volledig elektrische CityAirbus NextGen is uitgerust met vaste vleugels, een V-vormige staart en acht elektrisch aangedreven propellers als onderdeel van het gedistribueerde voortstuwingssysteem. Het is ontworpen om maximaal vier passagiers te vervoeren in een emissievrije vlucht in meerdere toepassingen. CityAirbus wordt ontwikkeld om te vliegen met een bereik van 80 km en een kruissnelheid van 120 km/u te bereiken, waardoor het perfect geschikt is voor operaties in grote steden voor een verscheidenheid aan missies. Urban Air Mobility (UAM) met elektrische voertuigen maakt deel uit van de routekaart van Airbus naar emissievrij vliegen.

Een vijfbladige Airbus H145 voor medische evacuatie, geëxploiteerd door de Duitse luchtreddingsdienst ADAC Luftrettung, zal centraal staan ​​op de stand. De nieuwste upgrade van de H145 voegt een nieuwe, innovatieve vijfbladige rotor toe aan deze bestverkochte helikopter voor meerdere missies, waardoor de nuttige belasting van de helikopter met 150 kg wordt verhoogd. De eenvoud van het nieuwe lagerloze hoofdrotorontwerp zal ook onderhoudswerkzaamheden vergemakkelijken, waardoor het onderhoudsgemak en de betrouwbaarheid van de H145 verder worden verbeterd, terwijl het rijcomfort voor zowel passagiers als bemanning wordt verbeterd. De hoog gemonteerde staartboom van de helikopter en de wijd opengaande clam-shell deuren vergemakkelijken de toegang tot de ruime cabine van de H145.

Tegenwoordig heeft Airbus meer dan 1.515 H145-familiehelikopters in dienst over de hele wereld, die in totaal meer dan zes miljoen vlieguren registreren. Alleen al voor HEMS zijn er meer dan 470 helikopters van de H145-familie die wereldwijd reddingsmissies uitvoeren.

Airbus Corporate Helicopters zullen een ACH125 - VIP op statische display hebben. Ontworpen voor klanten die de vliegervaring waarderen, combineert de ACH125 prestaties met het hoogste niveau van comfort en elegantie in het ACH Line-interieur.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *