Bezig met laden...

Logboek

ALERT: European Rotors 2020 beurs in Keulen uitgesteld naar 2021

ALERT: European Rotors 2020 beurs in Keulen uitgesteld naar 2021

De impact en de gevolgen van het coronavirus voor de luchtvaart zijn moeilijk te overzien.

Ook de nieuwe Europese helikopter en VTOL beurs, European Rotors 2020, heeft deze week noodgedwongen beslist om de beurs, die van 10 tot 12 november in het Duitse Keulen zou worden georganiseerd, uit te stellen naar 2021. 

De fysieke beurs die in 2020 zou worden gehouden in de Kölner Messe zal nu worden vervangen door virtueel evenement waarvan we jullie tijdig op de hoogte zullen brengen. Organisator EHA (European Helicopter Association) samen met EASA (European Union Aviation Safety Agency) werden door de strenge Duitse corona-maatregelen, waarbij bijna geen buitenlanders naar de beurs in Keulen konden afzakken, wel verplicht om het concept om te turnen en te werken aan specifieke digitale formats. 

De meer dan 100 bedrijven die aan European Rotors 2020 zouden deelnemen werken nu om hun oplossingen, realisatie's en boodschappen naar de Digitale European Rotors 2020 te brengen.  

Markleiders Airbus Helicopters, Leonardo en Safran hebben intussen hun begrip uitgesproken voor de beslissing van de organisatoren en hebben hun deelname bevestigd aan de digitale editie 2020 van European Rotors.

Van onze kant zullen wij u tijdig informeren over het format, de inhoud en de timing van dit evenement.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *