Bezig met laden...

Logboek

UK CAA publiceert goede documentatie voor General Aviation

UK CAA publiceert goede documentatie voor General Aviation

We blijven goede informatie en documentatie ontvangen voor de "private" luchtvaart en vooral de Engelse CAA is heel aktief om hun private piloten goed te informeren en telkens weer te wijzen op veiligheidsaspecten in de burgerluchtvaart. Zoals eerder aangekondigd zullen we een goede selectie van deze documentatie publiceren zodat ook wij hier in de Benelux van deze prima informatie gebruik kunnen maken.

U kunt deze info eenvoudigweg downloaden vanop de helispot.be website. Mocht Uzelf over documentatie beschikken welke voor uw collega piloten interessant kan zijn, mag U ons die steeds sturen; wij zorgen dan voor de publicatie ervan.

In bijlage hebben we twee "General Aviation Safety Information Leaflets (GASIL) - CAA Accident Prevention" opgeladen. Het document bevat een aantal opfrissingen naast veilgheidstips en aanbevelingen. Dit document wordt samengesteld aan de hand van ervaringen die opgedaan zijn bij het onderzoeken van honderden luchtvaartincidenten die er jaarlijks in de UK gebeuren. Het is echt het lezen waard en we raden U aan om het eens aandachtig door te nemen; je kunt nooit te goed geinformeerd zijn! Wij wensen U veel leesplezier.

Klik hier om het April 2011 document te lezen

Klik hier om het Mei 2011 document te lezen

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *