Bezig met laden...

Logboek

Bristow kondigt vier contractverlengingen aan in Noorwegen

Bristow kondigt vier contractverlengingen aan in Noorwegen

Helikopter Offshore operator Bristow Group heeft gisteren vier contractverlengingen van telkens twee jaar aangekondigd tot april 2024 met Equinor, Shell en Neptune voor het luchttransport van hun medewerkers naar hun boorplatformen in het Noorse continentale plat.

Bristow is al meer dan 20 jaar een luchttransportpartner van Equinor en zal zijn vloot van Sikorsky S-92's blijven gebruiken voor de bemanningswisselvluchten vanuit de bases van Bristow in Bergen en Florø, Noorwegen. De samenwerking met Neptune en Shell loopt sinds mei 2017.

Bristow Group Inc. is een belangrijke wereldwijde helikopteroperator. Bristow levert voornamelijk luchttransport aan een brede basis van grote geïntegreerde, nationale en onafhankelijke offshore-energiebedrijven. Bristow biedt ook commerciële opsporings- en reddingsdiensten (SAR) in verschillende landen en SAR-diensten in de publieke sector in het Verenigd Koninkrijk (VK) als kustwacht. Bristow heeft momenteel klanten in Australië, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Guyana, India, Mexico, Nigeria, Noorwegen, Spanje, Suriname, Trinidad, het VK en de VS. 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *