Bezig met laden...

Logboek

Helikopterschool STB-copter installeert R22 / R44 vluchtsimulator

Helikopterschool STB-copter installeert R22 / R44 vluchtsimulator

We vliegen met snelle vaart naar het einde van 2015; de feesten en de cadeautjestijd komen er weer aan. Voor onze vrienden van STB-Copter op EBKT Wevelgem kwam de Sint intussen met een prachtig cadeau.

STB-Copter is trotse eigenaar geworden van een gloednieuwe Flight Simulator voor Robinson R22 en R44. De Robinson Touchtrainer waarvan je hier de details kunt lezen, werd intussen in de opleidingslokalen van STB-Copter op het Vliegveld Kortrijk Wevelgem geinstalleerd en is up & running.

Een professionele Flight Simulator is niet alleen handig gedurende je opleiding tot privaat piloot PPL(H) of beroepspiloot CPL(H) maar is ook ideaal om je ervaring in moeilijke noodsituatie's bij te spijkeren. Altijd handig als je eens in levensechte situatie's terecht komt waarop je in de FlightSim al heb getraind.

De Flight Simulator is niet enkel voor STB-studenten of STB-piloten maar iedereen kan hem huren (voor een uur, of een paar uur of een abonnement van één maand). 

Als je interesse hebt kun je STB-Copter contacteren via hun website , email of op tel. 0496/271616.

2 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *