Bezig met laden...

Logboek

CHC Helicopter tekent contract met Shell voor Noordzee helikopterdiensten

CHC Helicopter tekent contract met Shell voor Noordzee helikopterdiensten

CHC Helikopter Service, de Noorse divisie van CHC Helicopter, een bekende helikopteroperator gespecialiseerd in offshore transport, kondigt met trots aan dat het een contract van twaalf maanden met Shell is overeengekomen ter ondersteuning van haar activiteiten op de Noordzee.

Het contract omvat bemanningswisselingen en transportdiensten van de Deepsea Yantai Rig naar de bases van de operator in Sola en Bergen. CHC zal een Sikorsky S-92-helikopter gebruiken om het platform te ondersteunen.

Deze nieuwste deal is een voortzetting van de langdurige relatie tussen CHC en Shell en een teken van het aanhoudende succes van de operator in de regio. Shell vertrouwt op de diepgaande expertise van CHC om veilige, soepele en efficiënte diensten voor bemanningsvervoer te bieden in de afgelegen en uitdagende omgeving van de regio.  

CHC is een vertrouwde partner voor de Noordzee-energiemarkt met klanten als Aker BP, Equinor en OKEA, die onlangs hun contract met de exploitant met vier jaar hebben verlengd.  

Helge Aase Nesvag, Senior Commercial Director EMEA-E, merkte op: "Onze nieuwe overeenkomst met Shell onderstreept onze toewijding om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Ons team streeft voortdurend naar uitmuntendheid en zorgt ervoor dat de teamleden van Shell altijd hun bestemming kunnen bereiken en veilig en efficiënt naar huis kunnen terugkeren."

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *