Bezig met laden...

Logboek

Textron geeft Bell's resultaten vrij van het vierde kwartaal 2019

Textron geeft Bell's resultaten vrij van het vierde kwartaal 2019

Moedermaatschappij Textron heeft de resultaten van haar dochtermaatschappijen, onder wie Bell Helicopter, voor het vierde kwartaal 2019 vrijgegeven. Ter info, ook Cessna, Beechcraft, Kautex en Hawker zijn onderdeel van Textron. Bell vertegenwoordigd ongeveer 23 a 25% van de groepsomzet van Textron en zorgt doorgaans voor 35 a 40% van de operationele winst

  • Omzet van Bell Helicopters in het vierde kwartaal was $961 miljoen en was $134 miljoen beter dan dezelfde periode vorig jaar. De groei kwam vooral van de hogere omzet met civiele helikopters.
  • De operationele winst van Bell was $118 miljoen en was $10 miljoen hoger dan vorige jaar in het vierde kwartaal.
  • Bell leverde 76 civiele helikopters uit in dit kwartaal, vorig jaar zelfde periode was dat slechts 46 helikopters.
  • Op het einde van het kwartaal was het orderboek van Bell $6,9 miljard terwijl dit eind van het derde kwartaal 2019 $5,6 miljard was.

Voor zover we weten heeft Bell een goed kwartaal achter de rug met de Bell 505 JetRanger X. Maar we zullen moeten wachten tot de bekendmaking van de jaarlijkse GAMA cijfers vooraleer we het volledig detail hebben van de verkopen van Bell en zijn concurrenten.

Bell's vooruitzichten voor 2020: een omzet van $3,3 miljard met een operationele winst van 12,5%.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *