Bezig met laden...

Over ons - Contact - Credits

Over de site - algemene voorwaarden

Over de site - algemene voorwaarden

Deze website is voor en door enthousiaste helikopter liefhebbers. Wij hopen zowel voor liefhebbers, student-piloten, PPL-ers en CPL-ers een bron van informatie te zijn en een plek op het WWW waar we over onze hobby informatie kunnen uitwisselen.

Helispot is sinds 2008 volledig gratis online. Het doet dit in volle onafhankelijkheid van helikopterfabrikanten, leveranciers, operators of andere commerciële bedrijven. Helispot behoudt zich te allen tijde het recht om slechts dat te publiceren wat zij interessant acht voor haar lezers.   

Deze website is intussen de referentie in de Benelux voor alles wat helikopters aangaat. Wij staan open voor alle suggesties, informatie, links of andere wetenswaardigheden over helikopters. Stuur ons een mailtje!

 

Algemene Voorwaarden

Helispot is een niet-commerciële informatiewebsite gemaakt voor en door helikopterliefhebbers. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het bezoeken van deze website. 

Alle informatie op deze website wordt weergegeven met de grootste zorg voor correcte informatie en duidelijkheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan er steeds een fout sluipen in de gepubliceerde informatie. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.

Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor alle informatie die op deze website gepubliceerd is en U dient steeds de correctheid ervan voorafgaandelijk te controleren voor gebruik. We maken er U speciaal op attent dat informatie over de luchtvaart steeds kan wijzigen en grote invloed kan hebben op de veiligheid; U dient steeds uw informatie met officiële bronnen te controleren. Deze website is geen officiële bron van luchtvaartinformatie noch van weersinformatie.

De teksten, tekeningen, foto's, films, beelden, data, logo's en andere bestanddelen van deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren de eigenaars van deze website of derden toe. Het is verboden zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van ons de op en via deze website aangeboden informatie op te slaan (anders dan noodzakelijk om de website te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden. Door gebruik te maken van deze website verbindt u zich ertoe deze voorwaarden na te leven en te aanvaarden.