Bezig met laden...

Logboek

NHV vierde zijn 25 jaar bestaan op negen basissen

NHV vierde zijn 25 jaar bestaan op negen basissen

Op vrijdag 1 juli 2022 vierde NHV zijn 25e verjaardag in een evenement dat terzelfdertijd doorging op 9 verschillende basissen van de helikoptergroep. De medewerkers en hun families waren uitgenodigd voor een diner, een presentatie, entertainment voor kinderen en de uitreiking van awards. Een deel van het evenement werd live gestreamed via Teams naar de verschillende basissen.

Thomas Hütsch, Chief Executive Officer van NHV Group, was present in Oostende België, Mike Gislam, Chief Operations Officer in Norwich UK, Laurent Verhelst, Chief Financial Officer bezocht de basis in Abidjan Ivoorkust en Bart Strubbe, de Chief Development Officer, was in het Deense Esbjerg.

Tijdens het evenement bedankte het Directiecomité alle vroegere en huidige medewerkers, leveranciers, aannemers, supporters en klanten die het bedrijf de afgelopen 25 jaar hebben helpen vormgeven. Thomas Hütsch, CEO NHV Groep prees de medewerkers tijdens zijn presentatie en benadrukte de succesvolle toekomst van NHV. 

NHV Groep zal onder de hashtag: #25yearsofNHV (op LinkedIn, Twitter, Instagram en Facebook) de belangrijke historische en belangrijkste gebeurtenissen die het bedrijf hebben gevormd van een familiebedrijf tot een internationale groep met 400+ medewerkers tot eind dit jaar verder in de verf zetten.

We wensen NHV-groep heel veel succes in de komende 25 jaar!

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *