Bezig met laden...

Logboek

Gelukkig Nieuwjaar aan al onze lezers en medewerkers!

Gelukkig Nieuwjaar aan al onze lezers en medewerkers!

Wij wensen alle lezers en sympathisanten van Helispot een goede gezondheid, veel helikopterplezier en een gelukkig 2022! 

Wij houden eraan om alle onze medewerkers en fotografen van harte te bedanken voor hun gewaardeerde medewerking in het afgelopen 2021. Onze - nog steeds stijgende - "kijkcijfers" bewijzen dat onze lezers en kijkers de inhoud van uw website weten te waarderen!

Een heel speciaal woord van dank aan de vele Helispot lezers! Jullie interesse en de vele bezoeken aan de site zijn onze motivatie! 

Gelukkig bleven we in het afgelopen jaar gespaard van helikopterongevallen in de Benelux! Blijkbaar gaat de veiligheid er toch op vooruit, want 10 jaar geleden, in 2011, moesten we 6 helikopterongevallen noteren in de Benelux waarbij 4 dodelijke slachtoffers vielen.

 

Happy New Year 2022 ! en aan alle piloten en co-piloten onder ons: Many Safe Flight! En aan alle Helispotters onder ons: Many Great Pictures

 

Een overzicht van het afgelopen Helispot jaar 2021 in cijfers:

 • we registreerden 25.717 vliegbewegingen van verschillende Benelux helikopters, 12% meer dan vorig jaar
 • 2 juli was de drukste helikopterdag van 2021; we registreerden toen 106 verschillende helikopters boven de Benelux, de topdag sinds de start van ons Helispotter systeem blijft 20 juni 2018 toen 112 gekende helikopters boven de Benelux vlogen.
 • we publiceerden 740 nieuwe artikels over ons favoriete onderwerp: helikopters!
 • we konden 48 nieuwe fotoreportages plaatsen op de Helispot
 • onze lezers en kandidaat piloten legden 2.517 PPL(H) examenmodules af
 • in jaar 2021 kregen we 30.932 bezoekers per maand op de Helispot, 3.213 ervan kwamen ons zeer regelmatig bezoeken. 
 • in gans het jaar 2021 kregen we 495.483 bezoeken en werden 1.146.604 pagina's op de Helispot bekeken in 2021, super veel en vermoedelijk hebben vele corona quarantaine lezers ons hier een handje geholpen!
 • onze aangepaste rubriek 'Heli For Sale' was zeer populair in 2021
 • Helispot was op 15 september 2021 reeds 13 jaar on-line en dat nog steeds zonder vervelende reclame of opdringerige pop-ups!
 • sinds 5 augustus 2019 is Helispot ook te volgen op Twitter 
 • sinds 19 augustus 2019 is Helispot ook te volgen op Facebook

 

Laat ons iets weten of stuur ons je mooiste helikopterfoto's!

Vele lezers zitten dicht bij het helikoptergebeuren. Om de Helispot actueel te houden horen we dan ook graag alle mogelijke helikopternieuwtjes en informatie of zien we met plezier je helikopterfoto's tegemoet. Stuur deze naar [email protected], maar je kunt ook publiek reageren via de contactbox op elke pagina.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *