Bezig met laden...

Logboek

HeliTech World Expo staat in de stijgers

HeliTech World Expo staat in de stijgers

Na een lange reeks van annuleringen heeft een eerste organisator het aangedurfd om zijn evenement op de planning te zetten. 

In een persbericht heeft de Prysm Group, de nieuwe organisator van HeliTech, de lancering aangekondigd van de HeliTech World Expo, Europa’s grootste evenement in de helikopterwereld. 

HeliTech World Expo zal 300 tentoonstellende bedrijven verwelkomen en minstens 3.000 bezoekers. De beurs zal de nieuwste technologieën en innovatie's voorstellen en daarbij ook de opkomst van de VTOL niet vergeten.

De beurs zal een paar specials organiseren: de Live Fly-in, de Training Simulator, de Showroom, en het Masterclasses Programma.

Iedereen met een interest in de helikopter sector moet dit evenement zeker bijwonen. Het zal plaatsvinden op 14 en 15 April 2021 in het ExCeL Centre, in  Londen. En nu maar duimen dat we tegen dan allemaal een corona-vaccin hebben en terug mogen reizen.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *