Bezig met laden...

Logboek

Enstrom Helicopter ontvangt productiecertificaat

Enstrom Helicopter ontvangt productiecertificaat

Enstrom Helicopter heeft het FAA-productiecertificaat nr. 26CE heeft ontvangen. Doug Smith, Enstrom's VP of Quality Assurance, was aanwezig om het 'Production Certificate' persoonlijk in ontvangst te nemen bij het FAA MIDO (Manufacturing Inspection District Office) in Minneapolis. Het productiecertificaat machtigt Enstrom om onderdelen te vervaardigen voor alle modellen van Enstrom-helikopters, een belangrijke mijlpaal voor elke helikopterfabrikant.

Chuck Surack, de nieuwe eigenaar van Enstrom is trots op zijn Enstrom team: "Om in slechts zes maanden tijd van waar we begonnen te komen tot het ontvangen van dit certificaat gewoon ongelooflijk. We liggen op schema om dit voorjaar helikopters te leveren, en nu reeds staan de eerste nieuwe Enstroms al op de productielijn!"

Matt Francour, CEO van Enstrom. "Het was enorm veel werk, maar met de ervaring en de kennis van het team hebben we het in een recordtijd kunnen voltooien. We hadden de afgelopen zes maanden onderdelen gebouwd onder de autorisatie van onze typecertificaathouder, waardoor we onze klanten konden ondersteunen, maar met het productiecertificaat in de hand kunnen we nu beginnen met het goedkeuren van onderdelen volgens onze normale processen, wat de naverkoopdienst en de productie zal versnellen."

Met de komst van de nieuwe eigenaar, Chuck Surack, is er extra dynamiek bij Enstrom en is er de duidelijke wil om binnen de kortste keren terug op het voorplan te staan bij de helikopterfabrikanten. Wij wensen Chuck en Matt veel succes!

Foto © Enstrom Helicopters 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *