Bezig met laden...

Logboek

Robinson Helicopters viert 50e verjaardag in 2023

Robinson Helicopters viert 50e verjaardag in 2023

In 2023 bestaat Robinson Helicopter Company 50 jaar, een 'gouden' verjaardag. Opgericht door Frank Robinson in 1973, was het doel van Robinson om zo efficiënt mogelijk eenvoudige, betrouwbare en betaalbare helikopters te ontwerpen en te produceren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De 50-jarige mijlpaal van Robinson vertegenwoordigt meer dan het verstrijken van een halve eeuw, het is een bevestiging van het succes van het bedrijf en zijn producten. De eenvoudige, betrouwbare helikopters van Robinson veranderden het aanzien van de helikopterluchtvaart door de vliegopleiding en het helikopterbezit toegankelijk te maken voor een bredere markt.

Met een vloot van meer dan 13.000 helikopters die wereldwijd actief zijn, kunnen we gerust zeggen dat Robinson Helicopter Company een leider is in de helikopterindustrie. Hoewel de doelstellingen ongewijzigd blijven, blijft Robinson nieuwe ideeën en technologieën integreren om te voldoen aan de steeds toenemende eisen van zijn steeds groter wordende klantenbestand.

Enige domper op de gouden feestvreugde van Robinson Helicopter Company is het feit dat Frank Robinson eind vorig jaar overleed en deze prachtige mijlpaal van de helikopterindustrie niet meer kan meemaken.

Wij wensen Kurt Robinson en zijn team veel succes! Up to the 100! 

 

 

Lees hier de winter-nieuwsbrief 2023 van Robinson Helicopters, met aandacht voor de volgende topics:

  • 2023 is Golden for Robinson Helicopter Company
  • FAA Approves Pressure Refueling System for R66
  • NTSB & HAI Visit RHC
  • Dealer Highlight – Helibiz
  • Frank Robinson 1930-2022
  • Robinson to Attend HAI Heli-EXPO in Atlanta, Georgia
  • Robinson’s Online Shop

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *