Bezig met laden...

Te koop

Te Koop: IPAD apps voor Robinson R22 en R44

Te Koop: IPAD apps voor Robinson R22 en R44

Wij namen contact met Claus Richter, de baas van Gyronimosystems en ontwerper van de IPAD R44-Raven II Helicopter applicatie.

Een tijdje terug hebben we een bijdrage gemaakt over deze nieuwe applicatie voor de Robinson Raven II. De applicatie was een knappe tool voor alle berekeningen rond weight & balance, fuel-usage, flight time, performance en geeft naast de berekeningen ook alle mogelijke documentatie over het toestel.

Intussen wist Claus ons te melden dat hij nu wacht op goedkeuring van Apple om de applicatie in de Apple store te koop aan te bieden; dit zou in de komende weken in orde moeten zijn. Hij zou helispot.be informeren wanneer de applicatie in de Apple Store ligt.

Hij deelde ook in primeur mee dat er 4 nieuwe applicatie's zouden worden gemaakt naast deze voor de Robinson R44 Raven II. Zo zal er ook een applicatie op de markt komen voor de Eurocopter AS350, de AS 355, de Robinson R22 Beta 2 en de R44 Raven I.

Klik hier om het origineel artikel over IPAD applicatie Gyronimo nog eens te lezen

Naschrift 24/07 17:00 CET : We kregen net de informatie van Claus dat de R44 applicatie door Apple is goedgekeurd en vanaf nu te koop staat in de Apple Store via ITunes; laat ons uw ervaringen met deze nieuwe applicatie weten! Dan kunnen uw ervaringen delen met andere piloten.

Klik hier om naar de R44 App op Itunes te surfen