Bezig met laden...

Logboek

Leonardo geeft info over zijn Corona strategie

Leonardo geeft info over zijn Corona strategie

Niets nieuw in deze wereld na het virus... Leonardo is de eerste die uitleg geeft bij de uitdagingen rond het corona-virus.

Gedurende de vorige week gehouden resultatenvoorstelling vertelde groep-CEO Alessandro Profumo dat gezien de lock-down in het noorden van Italië, waar de fabriek van Leonardo Helicopters in Vergiate ligt, niemand zijn afgewerkte helikopters kan komen oppikken. Bemanningen van de klanten mogen eenvoudigweg niet naar Vergiate reizen. Er is momenteel nog geen duidelijkheid wanneer deze blokkade zal opgeheven worden.

In Vergiate en ook in de andere fabrieken van Leonardo in Italië werken alle niet-productiemedewerkers van huis uit. Tot op heden kunnen de productieafdelingen nog normaal verder werken. De onderneming is zeer druk met het beheren van de voorraden en inkomende leveringen. 

Leonardo ziet wel dat een groot aantal geplande klantenbezoeken en zakenreizen van zijn verkoopteams door reisbeperkingen of klantenbeslissingen zijn uitgesteld. Of hierdoor een impact komt is nog niet duidelijk. Leonardo heeft een belangrijk orderboek en de aankoop van helikopters is geen beslissing die snel, snel wordt genomen. 

Veel zal afhangen of de productie verder kan werken en ze de nodige onderdelen binnenkrijgen van de toelveranciers. In Italie is dat niet evident omwille van de complete lock-down. We hopen met Leonardo dat deze crisis "snel" mag overgaan...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *