Bezig met laden...

Logboek

Kustwacht Caribisch Nederland - elke week op National Geographic

Kustwacht Caribisch Nederland - elke week op National Geographic

Vanaf zondag 23 januari 2022 om 21u30 start op het televisiekanaal National Geographic de reeks: Kustwacht Caribisch Nederland

In de reality-serie gaan we mee op missie met de Kustwacht van Curaçao, Aruba, Bonaire en St Maarten. Dagelijks voeren zij indrukwekkende operaties uit, van het redden van toeristen in nood tot het onderscheppen van drugstransporten op zee. Dit belangrijke en ook gevaarlijke werk wordt gedaan door een team van betrokken professionals, die met behulp van schepen en helikopters garant staan voor de veiligheid in de Caribische zee. Ze worden ondersteund door de Koninklijke Marine. 

De kustwacht is actief op 3 terreinen: Drugsbestrijding op zee (met name onderscheppen van drugstransporten), Vluchtelingen-problematiek (redden van vluchtelingen op zee of aanhouden van illegalen) & SAR (Search & Rescue) operaties (redden van mensen en schepen in nood, toeristen op het eiland of op zee die vermist of in problemen raken).

Hou jij van spanning, indrukwekkende beelden, helikopters en actie? Dan is dit programma perfect voor jou!

Kustwacht Caribisch Nederland is een lokale productie van National Geographic Benelux en daarmee een bijzondere lancering.

Foto © en credits: National Geographic 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *