Bezig met laden...

Logboek

Ook Ursel Avia 2020 uitgesteld

Ook Ursel Avia 2020 uitgesteld

We kregen van de organisatoren van Ursel AVia 2020 - Internationale Vliegshow - het bericht dat ze met heel veel spijt ook hun evenement moeten opgeven voor 2020. Een nieuwe datum is voorlopig niet bekend.

Lees hieronder hun bericht:

We zijn sinds juli 2019 bezig met de organisatie van UA2020 en hebben al heel veel energie gestoken in de voorbereiding van deze eerste Internationale Air Show sinds 1997. We stonden al heel ver.
Met HEEL veel spijt moeten we vandaag melden dat we, in samenspraak met de gemeente Aalter en de autoriteiten, Ursel Avia uitstellen en verplaatsen naar 2021. Deze beslissing valt ons bijzonder zwaar.
Het is in de huidige situatie onmogelijk geworden om verder te werken naar een succesvolle Ursel Avia 2020 op 27 en 28 juni a.s.
COVID-19 is bruusk in de laatste fase van onze voorbereidingen gekomen en dat is nefast voor de realisatie van ons internationaal evenement.
De gezondheid en veiligheid van ons publiek, ook jullie als medewerkers, deelnemers en iedereen die erbij betrokken is primeert absoluut, we moeten hierin onze volle verantwoordelijkheid nemen.
We willen iedereen van harte danken voor de medewerking, de steun en de sympathie in onze voorbereiding naar onze Internationale Vliegmeeting.
We voelden ongelooflijk veel enthousiasme van iedereen en dat zal ons motiveren om verder te doen en u allen in 2021 een prachtige air show te kunnen presenteren.

Wanneer het ook zal plaats vinden, we doen verder met dit schitterend project!
Hou het veilig en gezond en tot binnenkort.

Ursel Avia Team – Vliegclub Ursel vzw
Director Jo Van de Woestyne

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *