Bezig met laden...

Logboek

EHang wordt ook in de VAE actief samen met Wings Logistics

EHang wordt ook in de VAE actief samen met Wings Logistics

EHang, technologieplatformbedrijf voor stedelijke luchtmobiliteit (“UAM”), heeft aangekondigd dat het zijn activiteiten uitbredit naar de Verenigde Arabische Emiraten (“VAE”). Deze uitbreiding omvat de toetreding tot het Smart and Autonomous Vehicle Industries (“SAVI”) Cluster in Abu Dhabi.

Daarnaast is er een strategisch partnerschap voor de lange termijn gevormd met Wings Logistics Hub, de eVTOLs en logistieke technologiedochter van Technology Holding Company (“THC”). Het doel van dit partnerschap is om gezamenlijk de ontwikkeling van stedelijk luchtvervoer en slim stadsbeheer in de VAE en het Midden-Oosten en Noord-Afrika (“MENA”) te bevorderen.

Het SAVI-cluster, is geleid door het Abu Dhabi Department of Economic Development (“ADDED”) en het Abu Dhabi Investment Office (“ADIO”), en heeft tot doel Abu Dhabi te vestigen als een belangrijk knooppunt voor slimme en autonome luchtmobiliteit.

SAVI biedt ultramoderne faciliteiten en diensten met toegevoegde waarde binnen een ondersteunend regelgevingskader. Dit initiatief stimuleert innovatie en helpt bij de commerciële toepassing van slimme en autonome technologieën.

EHang, met zijn geavanceerde autonome eVTOL's en 's werelds eerste eVTOL-typecertificaat van de Civil Aviation Administration of China, heeft ook een strategisch partnerschap gevormd met Wings Logistics Hub. Het doel van dit partnerschap is om de autonome eVTOL's van EHang in de VAE te introduceren.

Wings Logistics Hub is van plan om tot 100 eenheden van de EH216-serie eVTOL's van EHang te kopen, waarbij de eerste leveringen in het eerste kwartaal van 2024 zullen beginnen.

Foto © Helispot

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *