Bezig met laden...

Logboek

EHang kondigt $ 23 miljoen extra kapitaal aan van Zuid-Koreaan Lee Soo Man

EHang kondigt $ 23 miljoen extra kapitaal aan van Zuid-Koreaan Lee Soo Man

EHang, ontwikkelaar van autonome passagiersdrones ("AAV"), heeft aangekondigd dat het aandelen-overeenkomsten is aangegaan voor een totaal van $ 23 miljoen. Het is een onderhandse plaatsing bij verschillende strategische investeerders onder leiding van de heer Lee Soo Man, een bekende Zuid-Koreaanse muziekproducent, ondernemer en de oprichter van K-pop en SM Entertainment.

Het bedrijf ontvangt binnen de week een voorschot van 80% van de totale aankoopprijs van de plaatsing door de investeerders. De transactie zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 worden afgerond, na toetsing door de regelgevende instanties en de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. De uitgifte van de gewone aandelen A voor deze onderhandse plaatsing vindt plaats buiten de Verenigde Staten in overeenstemming met Regulation S onder de Securities Act van 1933. 

Naast de onderhandse plaatsing zullen EHang en Lee Soo Man samenwerken om de ontwikkeling van Urban Air Mobility ("UAM")-activiteiten in regio's in Azië en de Stille Oceaan te stimuleren, gebruikmakend van de complementaire sterke punten van beide bedrijven.

De bruto-opbrengst van de plaatsing zal door EHang worden gebruikt als werkkapitaal en voor algemene bedrijfsdoeleinden, waardoor strategische plannen voor technologische vooruitgang, bedrijfsontwikkeling en commerciële activiteiten na de certificering kunnen worden versneld.

Deze kapitaalsinjectie zal de positie van EHang als leider in de wereldwijde UAM-industrie verder verstevigen.

Eerdere artikels over EHang: klik hier 

Foto © EHang

 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *