Bezig met laden...

Logboek

Argentijnse Defensie koopt zes Bell 407GXi helikopters

Argentijnse Defensie koopt zes Bell 407GXi helikopters

De verkoop van de zes militaire Bell 407GXi helikopters kwam tot stand in tussen de Canadese en Argentijnse regering, een zogenaamde G2G (government to goverment) deal.  

De Bell 407GXi-helikopters worden onderdeel van de Argentijnse luchtmacht en moeten het leger helpen bij zoek- en reddingsmissies in de bergen, op land en boven zee.

"De Bell 407GXi is een beproefd platform in omgevingen op grote hoogte en zal cruciaal zijn voor de militaire zoek- en reddingsoperaties in Argentinië", aldus John Ramos, algemeen verkoopdirecteur Latijns-Amerika. "Alle zes de Bell 407GXi's zullen worden uitgerust in een configuratie die van cruciaal belang is voor reddingsmissies in het bergachtige terrein van Argentinië."

"De Argentijnse Defensie zal profiteren van de ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties van zijn nieuwe Bell 407GXi-vloot, en ons team is verheugd om hun zoek- en reddingsmissie mogelijk te maken." aldus Steeve Lavoie, president van Bell Textron Canada.

Bell bewijst zijn ervaren productie- en ondersteuningscapaciteit met meer dan 1.600 Bell 407's wereldwijd, registreert zes miljoen vlieguren over de hele vloot en voert actief vliegtraining uit, evenals militaire en para-publieke missies. De Garmin G1000H NXi van de 407GXi glass cockpit verbetert het situationele bewustzijn en vermindert de werkdruk van de piloot door in één oogopslag makkelijk leesbare informatie te leveren. De nieuwe IFR-mogelijkheid van de Bell 407GXi maakt operaties onder alle weersomstandigheden mogelijk. 

Opgericht in 1986 heeft de Canadese afdeling van Bell Textron 1.400 zeer bekwame medewerkers die zich richten op innovatie, klantervaring en superieure service en ondersteuning voor klanten over de hele wereld. Bell Textron Canada is verantwoordelijk voor de commerciële productielijn van Bell, waaronder de Bell 505, Bell 407GXi, Bell 429 en SUBARU Bell 412EPX. Tot op heden heeft het bedrijf meer dan 5.600 commerciële helikopters gebouwd en meer dan 1.000 helikopters geleverd aan Canadese klanten.

Foto's © Bell Helicopters

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *