Bezig met laden...

Logboek

HAI maakt de mooiste helikopterfoto's van 2020 bekend

HAI maakt de mooiste helikopterfoto's van 2020 bekend

Naar jaarlijkse gewoonte en nu voor de 9e keer heeft de HAI (Helicopter Association International) de mooiste helikopterfoto's van het afgelopen jaar bekend gemaakt. 

Naast de winnaars in de bekende categorieën werd speciaal voor 2020 de categorie "Helpende handen en helikopters in Covid-19 actie" gecreëerd als waardering van de helikopterindustrie voor de activiteiten van vele piloten en operatoren in de strijd tegen de corona-pandemie. 

De "Grand Price Winner" werd dit jaar gewonnen door Mark Wennie, uit Canada, met een foto uit de Covid-19 categorie. Je ziet deze foto hiernaast. Proficiat!

Wij herinneren ons nog als gisteren dat onze huisfotograaf, Tom Buysse, met een knappe actiefoto, in 2014 de "Grand Price Winner" was met beste helikopterfoto ter wereld. Je kunt deze hier nog eens bekijken.

De foto's zullen verschijnen in het helikoptermagazine Rotors in maart 2021 maar je kunt deze in een pre-release zien op onze website. 

De HAI foto wedstrijd staat open voor iedereen die een super-foto wist te maken van een burgerlijke of militaire helikopter in actie. Als je wil participeren in de 2021 wedstrijd kun je je foto's opladen op de HAI ROTOR contest website vanaf 2 augustus 2021.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *