Bezig met laden...

Logboek

Lees hier de najaarseditie van het magazine HAI Rotor

Lees hier de najaarseditie van het magazine HAI Rotor

Lees hier de najaar editie van het magazine Rotor van de HAI (Helicopter Association International).

Met in deze editie onder andere ook aandacht voor:

  • Piloten en operatoren in Zuid Californië lossen bedenkingen op in verband met lawaaihinder
  • Luchttaxi's in 2023? Fabrikanten zien dit niet zitten...niet zo snel
  • Leer je helikopter ook technisch kennen
  • IFR helikopter routes in sommige delen van de US
  • en de gebruikelijke kolom's.

Veel leesplezier!

Overigens werd maandag ook bekend dat de HAI, Helicopter Association International, een nieuwe CEO heeft aangeduid ter opvolging van Matt Zuccaro, die jarenlang de beroepsvereninging heeft geleid. James A. Viola zal vanaf 16 Januari 2020 de rol van President en CEO opnemen. 

Viola is een zeer ervaren helikopterpiloot, met 6.000 uren in zijn vliegboek, een heeft na zijn vliegcarriere zijn strepen verdiend in verschillende luchtvaartorganisatie's waaronder recent de FAA. Hij is ook gepassioneerd rond helikopterveiligheid en deze passie zal hem zeker helpen in zijn nieuwe rol.

We hopen dat James Viola ook zal proberen om het internationale karakter van de HAI te realiseren. Tot op heden is de HAI een bijna exclusieve Noord Amerikaanse club die de belangen van de Amerikaanse piloten en helikopteroperatoren behartigd. Wij zullen dit bij zijn aanstelling niet onder stoelen of banken steken.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *