Bezig met laden...

Logboek

European Rotors beurs: Opleiding en personeel staan centraal

European Rotors beurs: Opleiding en personeel staan centraal

EUROPEAN ROTORS 2023, het grootste business-to-business rotorcraft evenement in Europa, nadert met rasse schreden. Dit is het moment om uw planning te coördineren om te profiteren van mogelijkheden voor training en personeelsontwikkeling. 

Nu in zijn derde jaar en ondersteund door de grootste bedrijven in de industrie, vindt EUROPEAN ROTORS 2023 plaats in IFEMA Hal 9 in Madrid, 27-30 november, met de beurs die geopend is van 28-23 november. EASA (Agentschap van de Europese Unie voor de veiligheid van de luchtvaart) en de EHA (European Helicopter Association) produceren de show samen met Helicopter Association International (HAI) en de Spaanse helikoptervereniging ATAIRE.

Het EUROPEAN ROTORS-evenement biedt een rijk scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden voor rotorcraft-professionals en -liefhebbers, zoals beschreven in het uitgebreide programma welke je hier kunt consulteren

"Er is voor elk wat wils op deze show", zegt Christian Müller, voorzitter en technisch directeur van EHA. "We hebben een robuust schema van trainingsmogelijkheden die onze bezoekers en exposanten zeker tevreden zullen stellen. We helpen ook om potentiële werknemers te matchen met bedrijven die vacatures willen invullen met onze carrièrebeurs." Trainingsevenementen zijn gepland op specifieke delen van de beursvloer, waaronder drie podia en de Rotor Safety Zone. 

Eerst en vooral presenteert EUROPEAN ROTORS een reeks verhelderende conferentiesessies waar marktleiders en experts zich zullen verdiepen in de nieuwste trends, innovaties en uitdagingen binnen de rotorcraft-sector. Beursorganisatoren werken nog steeds samen met experts uit de industrie om cursussen toe te voegen aan het snelgroeiende schema. Huidige hoogtepunten van de training zijn procedures over menselijke factoren bij helikopteroperaties, het gebruik van simulatortrainingsapparatuur, automatisering in helikopters en training voor bemanningen met nachtzichtbrillen.

Er zijn ook cursussen voor helikopter onderhoudspersoneel. Een hoogtepunt is een volledige dagreeks opfriscursussen voor auditors, compliance managers, veiligheidsmanagers, divisiemanagers, personeel van nationale luchtvaartautoriteiten en leden van compliance of kwaliteitsborging van elke luchtvaartorganisatie. 

Elke dag van de show heeft ook unieke thema's, waardoor organisatoren specifieke industrie-elementen kunnen benadrukken in programma's van een hele of halve dag. "We beginnen met het delen van het spannende werk van ons gastland", voegt Müller toe. "Spanish Day, op 28 september, is een speciaal, dagvullend conferentieblok gecoördineerd door ATAIRE en zal best-practice presentaties bevatten. Er is ook de Zwitserse innovatie dag, de duurzaamheid dag en de HEMS-dag. Elk programma bevat speciale presentaties die zijn geselecteerd om zakelijke professionals op deze gebieden te ondersteunen en op te leiden.

De Rotor Safety Zone omvat ook een HEMS-helikopter met dagelijkse takeldemo's en een trainingshelikopter voor privépiloten. Dit jaar is een speciaal tuig toegevoegd om demonstraties uit te voeren over sling load-operaties. "Geen enkele andere beurs heeft zo'n rig", zegt beursdirecteur Dr. Liemandt. "We weten dat nutsbedrijven deze toevoeging aan de beursvloer zullen waarderen."

Tijd om het volledige programma door te nemen en je aanwezigheid goed te plannen!

Koop tijdig uw tickets
Om beter te voldoen aan de specifieke interesses en behoeften van EUROPEAN ROTORS-bezoekers, zijn er verschillende ticketopties, waaronder speciale tarieven voor bedrijven in Spanje. Er zijn ééndaagse passen voor deelnemers aan het EASA Rotorcraft en VTOL Symposium (28 november) of voor degenen die de beursvloer willen bezoeken maar slechts één dag hebben. Er zijn ook meerdaagse tickets. Informatie over ticketopties kun je hier vinden.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *