Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Helispot publiceert zijn 2000e artikel

FLASH: Helispot publiceert zijn 2000e artikel

Geen groot feest maar toch even stilstaan bij een mijlpaal in het dagelijkse nieuws van Helispot: we publiceren vandaag ons 2.000e artikel in ons logboek.

Onafgebroken sinds het begin in 2009 pogen we dagelijks nieuws te brengen over het helikopterwereldje in de Benelux en erbuiten.

Maar wij kunnen dit niet zonder de hulp van de vele mensen die ons informatie en foto's sturen die we met veel plezier publiceren. Deze website is voor en door enthousiaste helikopter liefhebbers. Wij hopen dat we zowel voor liefhebbers, student-piloten, PPL(H)-ers en CPL(H)-ers een bron van informatie zijn en een plek op het Internet waar we over onze hobby informatie kunnen uitwisselen.

Dus met deze nogmaals een oproep om info, weetjes en foto's te delen met Helispot! We hebben dit nodig om Helispot 'up to date' te houden! Hier de link

En ook dank aan onze maandelijkse 3.000 lezers in en buiten de Benelux die Helispot volgen! Uw interesse is onze stimulans om dagelijks nieuwe informatie te gaan opzoeken! En we blijven dit doen zonder commerciele bedoelingen, zonder reclame, zonder banners of promotionele artikelen. 

1 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *