Bezig met laden...

Logboek

EHang, nog steeds in de rollercoaster, vliegt over Peking

EHang, nog steeds in de rollercoaster, vliegt over Peking

Terwijl het EHang aandeel op de Nasdaq beurs teruggevallen is tot bijna een derde van de waarde (van $ 129 op 12/02 tot $46.33 op 26/02) blijft EHang berichten uitsturen van haar activiteiten en noviteiten. Het Amerikaanse advocatenbureau Portnoy Law heeft intussen namens een aantal "gedupeerde" aandeelhouders een rechtzaak tegen EHang aangespannen.

Afgelopen week kon EHang aankondigen dat het als eerste onbemande testvluchten, met haar AAV (autonomous aerial vehicle) EH216, heeft uitgevoerd boven Peking, de hoofdstad van China. Deze vluchten werden uitgevoerd in de gecontroleerde zone van de hoofdstad na goedkeuring van de ATC.

Twee AAV's EH216 vlogen 5 testvluchten boven het bevroren Yanqi meer bij een temperatuur van minus 14 graden. Hiermee bewees de EH126 ook zijn kwaliteiten in extreme koude nadat het vroeger reeds testen had gedaan in extreme warmte, zware mist en in een tyfoon.

EHang berichtte deze week ook dat het eerste testvluchten heeft afgewerkt boven de Zee van Zuid-China om nieuwe scenario's van luchttaxi's in kustgebieden uit te testen. Deze testen rond Dong Ao Island in Zhuhai City en waren vooral bedoeld om de mogelijkheden te onderzoeken voor AAV's in toeristische gebieden.

We blijven EHang van kortbij volgen en wachten met spanning hoe de beschuldigingen van fraude, aan het adres van het management, door de rechtbank zullen worden beoordeeld. 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *