Bezig met laden...

Logboek

Marlijn Weerdenburg gaat bezoek bij de ANWB Traumahelikopter

Marlijn Weerdenburg gaat bezoek bij de ANWB Traumahelikopter

In Welkom bij de ANWB neemt presentator, actrice én kersvers ANWB-lid Marlijn Weerdenburg je in 8 afleveringen mee om de vraag te beantwoorden: Wat doet de ANWB allemaal? Ze gaat op pad met de Wegenwacht, leert hoe je veilig deelneemt aan het verkeer in een cursus rijvaardigheid, gaat achter de schermen bij de ANWB Alarmcentrale, draait mee met de verkeerslessen van Streetwise, leest live de files voor bij de Verkeersinformatie, gaat samen op pad met Automaatje, vliegt met de Traumahelikopter en nog veel meer!

Marlijn Weerdenburg bezoekt de traumahelikopter in deze aflevering van Welkom bij de ANWB. Veel mensen denken bij de traumahelikopters in Nederland niet direct aan de ANWB. Marlijn mag kijken wat er allemaal bij komt kijken voordat een traumahelikopter uitrukt. Ze is op de locatie VUmc in Amsterdam, waar ze kennis maakt met de mensen van ANWB Medical Air Assistance. 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *