Bezig met laden...

Logboek

Theoriecursus PPL(H) start op Knokke Heliport

Theoriecursus PPL(H) start op Knokke Heliport

Op 9 januari 2023 start een nieuwe theoriecursus opleiding helikopterpiloot PPL(H) in avondschool. Deze theorielessen vinden plaats in het nieuwe & gezellige clubhuis van Knokke Heliport.  In de schoolvakanties zijn er geen lessen (ideaal voor mensen met kids!).

Tweemaal per week (elke maandag of dinsdag en donderdag) van 19u tot 22u krijg je van professionele instructeurs de theorie aangeleerd die van jou een volwaardige helikopterpiloot maken. De cursus duurt 6 maand met eind nog voor de zomer.  

Leren vliegen met een helikopter?  Helikopterpiloot worden? Je wil vliegen met passagiers in elke type helikopter, maar enkel privé-matig of voor eigen gebruik (onbezoldigd)? De PPL(H) vergunning is bedoeld voor piloten die geen commerciële intenties hebben met hun helikoptervergunning, maar wel willen vliegen met vrienden, familie, klanten, …

Maar het behalen van een PPL(H) vergunning kan tevens de eerste stap zijn in een verdere opleiding als commercieel piloot CPL(H).

Meer informatie? Klik hier 

Of wil je alvast eens je helikopter theoriekennis testen? Klik hier

Gelijklopend kunnen leerlingen hun praktische lessen ook vanop Knokke Heliport krijgen in de Robinson R44 helikopters die er beschikbaar zijn.  Daarvoor zijn er 7/7 instructeurs en helikopters beschikbaar.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *