Bezig met laden...

Logboek

HAI Heli-Expo 2021 gaat zeker door in Maart 2021

HAI Heli-Expo 2021 gaat zeker door in Maart 2021

Het is geen sinecure om nu de datum van een groot evenement vast te leggen. Maar met nog zeven maand voor de boeg heeft de HAI (Helicopter Association International) het toch aangedurfd om de datum van de HAI Heli-Expo 2021 bekend te maken.

De grootste helikopterbeurs ter wereld gaat door van 23 tot 25 maart 2021 in het Ernest N. Morial Convention Center in New Orleans. Dit is trouwens de origineel geplande datum, dus geen wijzigingen in het agenda.

HAI president en CEO, James Viola, die de intussen overleden industrie-icoon Matt Zuccaro heeft opgevolgd, vertelde er wel bij dat zijn team alle voorbereidingen doet om het veiligheidsrisico van standhouders en bezoekers te managen. Iedereen moet zich veilig voelen op de Heli-Expo 2021. Het wordt wel uitkijken hoe de potentiële bezoekers tegen hun bezoek aankijken.

Intussen hebben alle groten uit de helikopterindustrie hun deelname aan de Heli-Expo 2021 reeds bevestigd. Viola heeft duidelijk het gevoel dat de ganse helikopterindustrie na maanden van quarantaine de nood voelt om terug naar buiten te komen en business te doen.

HAI verwacht voor de komende Heli-Expo ongeveer 600 deelnemende bedrijven en 50 tentoongestelde helikopters. In de marge van de Heli-Expo zijn zo'n 100 meetings en cursussen gepland. Het zijn technische briefings, opleidingen, veiligheidsessies, forums en workshops. De Heli-Expo is ook de plaats en het moment voor de meeste grote bedrijven om aankondigingen te doen van nieuwe toestellen, acquisities of grote verkooporders.

See you there!

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *