Bezig met laden...

Logboek

Leonardo en EASA publiceren instructievideo voor technici

Leonardo en EASA publiceren instructievideo voor technici

EASA Together4Safety en het European Safety Promotion Network Rotorcraft (ESPN-R) promoten opleidingsvideo's voor helikopter onderhoudstechnici. In deze twee video's van Leonardo wordt de vervanging van de 'slider bushing' van de staartrotor van een Leonardo AW189 getoond.

De video geeft gedetailleerde instructies over het uitvoeren van deze onderhoudswerkzaamheden. De video wordt geleverd met een inleiding en een laatste deel waarin het belang wordt benadrukt van het correct uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden om de veiligheid te waarborgen en benadrukt het belang van continu leren.

 

Deel 1 - Verwijdering van de 'slider bushing'

Demontage geeft gedetailleerde instructies over het verwijderen van de AW189 Tail Rotor Slider Bushing, welke speciale gereedschappen te gebruiken en hoe ze te gebruiken.

Door de volgorde van acties te illustreren die nodig zijn om de AW189 Tail Rotor Slider Bushing te verwijderen, kunnen monteurs deze handeling correct en veilig uitvoeren.

Deel 1 bevat een algemene inleiding waarin de bijdrage van onderhoud aan de vliegveiligheid wordt benadrukt en het belang van het correct uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden voor de luchtvaartveiligheid.

Klik op de bovenstaande foto om de video te bekijken

 

Deel 2 - Installatie van de nieuwe 'slider bushing'

Certificeringspersoneel zal profiteren van deze instructievideo waarin de speciale gereedschappen en de volgorde van acties worden gedemonstreerd die nodig zijn om de AW 189 Tail Rotor Slider Bushing correct te installeren.

In het afsluitende deel benadrukt de video nogmaals het belang van het correct uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden voor de vliegveiligheid en het belang van continu leren.

 

Klik op de bovenstaande foto om de video te bekijken.

 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *