Bezig met laden...

Logboek

Turbocharge uw helikopter carriere op European Rotors

Turbocharge uw helikopter carriere op European Rotors

EUROPESE ROTORS 2022, van 8 tot 10 november, biedt een unieke kans om je carrière een boost te geven of een nieuwe te starten met cursussen die speciaal zijn ontworpen voor de helikopter-gemeenschap en worden gepresenteerd door de beste instructeurs in de branche.

Een paar voorbeelden:

 • Nachtoperaties - NVG (Night Vision Googles)
  • Deze introductie tot nachtzichtbrillen (NVG) training en simulatie houdt rekening met menselijke factoren en andere gerelateerde risico's. De klasse behandelt ook de nachtvliegomgeving, high-fidelity simulatie en het Virtual Terrain Image Generation System (VTIGS) voor nachtoperaties. 
  • Meer info: klik hier
 • Auditor Refresher Course 
  • Deze terugkerende trainingsklas voor luchtvaartauditors is bedoeld voor auditors, compliance-managers, veiligheidsmanagers, divisiemanagers, compliance-monitoring- en kwaliteitsborgingspersoneel en andere luchtvaartprofessionals.
  • Meer info: klik hier
 • Claude Vuichard: Veilige autorotaties  
  • Veertig procent van de helikopterongelukken in training vindt plaats tijdens autorotaties, wat veel te veel is! In deze fascinerende presentatie leert u hoe autorotatie-ongelukken kunnen worden voorkomen met behulp van Vuichard-autorotatietechnieken. Deze technieken vergroten de kans op een veilige landing tijdens een noodgeval enorm. 

Wil je alle cursussen bekijken die je kunt volgen op de European Rotors 2022? Klik hier

En je kunt ook een cursus combineren met de European Rotors 2022 Carrièredag op woensdag 9 november 2022. 

Georganiseerd door de Europese Helikopter Vereniging (EHA) en EASA (Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart), is European Rotors 2022 de enige show die de industrie, exploitanten en de Europese regelgever en toezichthouder samenbrengt om de toekomst van helikopterluchtvaart te bekijken, bespreken en te bestuderen. 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *