Bezig met laden...

Logboek

FLASH: RotorTech UK 2022 geannuleerd

FLASH: RotorTech UK 2022 geannuleerd

We kregen vandaag het bericht dat de RotorTechUK 2022 die van 16 tot 18 juni 2022 op het vliegveld Cotswold zou plaatsvinden, geannuleerd is.

De organisatie stuurde ons het volgende bericht:

"Het spijt ons te moeten bevestigen dat we de moeilijke beslissing hebben genomen om RotorTech UK voor dit jaar 2022 te annuleren. De overdekte tentoonstellingsruimte (hangar) die we toegewezen kregen, is nu niet beschikbaar vanwege problemen buiten onze controle. Als gevolg hiervan zijn we niet bereid om een evenement te organiseren dat niet voldoet aan de behoeften van onze exposanten en bezoekers.
 
Dat is zeer teleurstellend. Ons team heeft veel tijd en moeite gestoken in het leggen van de basis voor de show om zowel de fly-in piloten als bezoekers te verwelkomen, wat nodig is voor een succesvol GA-luchtvaartevenement dat onze industrie verdient.We hebben steun van alle belangrijke GA-verenigingen en er is veel interesse voorafgaand aan het evenement van fly-in piloten en bezoekers, maar zonder geschikte overdekte tentoonstellingsfaciliteiten kunnen we ons evenement niet succesvol maken.
 
We kijken ernaar uit om de luchtvaartgemeenschap in 2023 samen te brengen en verder nieuws zal binnenkort beschikbaar zijn. Restituties voor landingsrechten en tickets worden deze week gedaan."
 
Het RotorTech UK Team

 

Wat exact heeft geleid tot de annulatie van dit evenement is ons niet bekend wel dat RotorTech 2023 ook in Cotswold zou worden georganiseerd maar de nieuwe data zijn alsnog niet bekendgemaakt. In het verleden werd dit evenement meestal op het Wycombe Air Park in High Wycome georganiseerd. Wij houden jullie op de hoogte als we nieuwe informatie bekomen.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *