Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Helispot publiceert vandaag zijn 3000e artikel

FLASH: Helispot publiceert vandaag zijn 3000e artikel

Geen groot nieuwsfeit maar we willen toch even stilstaan bij een mijlpaal in het dagelijkse nieuws van de Helispot: we publiceren vandaag het 3.000e artikel in ons logboek. 

Onafgebroken sinds het begin in 2009, intussen meer dan 10 jaar, pogen we dagelijks nieuws te brengen over het helikopterwereldje in de Benelux en erbuiten. In de afgelopen 2 jaar hebben we zelfs niet minder dan 1.000 artikelen gepubliceerd  

Maar wij kunnen dit niet zonder de hulp van de vele mensen die ons informatie en foto's sturen die we met veel plezier publiceren. Deze website is voor en door enthousiaste helikopter liefhebbers. Wij hopen dat we zowel voor liefhebbers, student-piloten, piloten PPL(H)-ers en CPL(H)-ers een bron van informatie zijn en een plek op het Internet waar we over onze favoriete hobby informatie kunnen uitwisselen.

Met deze nogmaals een oproep om info, weetjes en foto's te delen met Helispot! We hebben dit nodig om Helispot 'up to date' te houden! Hier de link. Bij voorbaat dank!

En ook dank aan al onze trouwe lezers in en buiten de Benelux die Helispot volgen! Je kunt ons sedert dit jaar niet alleen via de website volgen maar we zijn ook te vinden op Facebook en Twitter. Uw interesse is onze stimulans om dagelijks nieuwe informatie te gaan opzoeken! En we blijven dit doen zonder commerciele bedoelingen, zonder reclame, zonder banners of promotionele artikelen. 

Many Safe Flights en dank voor uw interesse in Helispot!

2 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *