Bezig met laden...

Logboek

MD Helicopters toont zich in Madrid op European Rotors 2023

MD Helicopters toont zich in Madrid op European Rotors 2023

Vandaag opent de European Rotors 2023 beurs. Het is de derde editie van de grootste Europese helikopterbeurs die dit keer in Madrid doorgaat.

De nieuwe MD Helicopters (stand #526) maakt zijn Europees debuut op European Rotors van 28 tot 30 november. Het bedrijf zal de MD 530F van de Slowaakse Trainingsacademie hosten op zijn stand, met MDH's populair glas cockpit-avionicspakket. De Slowaakse Training Academy biedt missie- en tactische pilotentraining, samen met praktische praktijkgerichte onderhoudstraining voor zowel MD 500E- als MD 530F-helikopters.

“Het MD Helicopters-team is verheugd om deel te nemen aan European Rotors 2023 en onze interesse aan de Europese helikoptermarkt te demonstreren. Onze toewijding aan het leveren van uitstekende helikopters en diensten sluit aan bij de veranderende behoeften van de industrie, en we kijken uit naar de groeimogelijkheden die dit evenement met zich meebrengt”, aldus MD Helicopters President en CEO, Brad Pedersen.

“Terwijl we de wereld rondreizen, ligt onze focus op het ontmoeten van marktleiders, leveranciers en operators om onze innovatie, groei en reactievermogen opnieuw te bevestigen. We luisteren naar de gemeenschap en willen dat ze uit de eerste hand de kwaliteit en betrouwbaarheid ervaren die MD Helicopters definiëren. Onze aanwezigheid hier is een bewijs van onze voortdurende toewijding om aan de behoeften van de industrie te voldoen.”

MDH is momenteel bezig met het verkrijgen van FAA- en EASA-certificering voor de MD 530F met een glazen cockpit en een crashbestendig brandstofsysteem. Goedkeuring wordt verwacht in de eerste helft van 2024.

MDH President en CEO Brad Pedersen zal tijdens de show beschikbaar zijn in MDH's stand (#526) om met klanten, prospecten, luchtvaartenthousiastelingen en de media te spreken. We hebben een afspraak met Brad en zullen u hierover berichten.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *