Bezig met laden...

Logboek

NHV verkoopt 6 Airbus H155 helikopters

NHV verkoopt 6 Airbus H155 helikopters

NHV (Noordzee Helikopters Vlaanderen) heeft vandaag de verkoop aangekondigd van zes helikopters van het type Airbus H155 aan de Deense helikopterbrooker HeliGlobe.

HeliGlobe heeft deze deal onderhandeld met NHV voor haar klant Air Greenland die deze helikopters zal inzetten. De zes helikopters zullen door NHV worden geleverd gedurende een periode van 6 maand vanaf het eerste kwartaal 2021.

Voor NHV is de verkoop van deze helikopters een belangrijke stap in haar vlootrationalisering. Deze oudere toestellen hebben lang zeer goed dienst gedaan en krijgen nu bij Air Greenland een tweede leven. Vervanging van deze oudere types door nieuwere technologie geeft grotere efficiëntie, meer mogelijkheden en een hogere betrouwbaarheid voor de klanten.

NHV heeft intussen nieuwere helikopters in dienst en standaardiseert zijn vloot van 64 helikopters. In de afgelopen jaren heeft NHV geïnvesteerd in modernere helikopters van de types Airbus H175 en H145, en van de type Leonardo AW169 en AW139.     

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *