Bezig met laden...

Logboek

EHang gaat met 8 partners UAM gebruik ontwikkelen

EHang gaat met 8 partners UAM gebruik ontwikkelen

EHang is naast zijn certificatieprogramma reeds lang druk bezig om met zijn eVTOL gebruiksoplossingen te ontwikkelen. Want eenmaal de goedkeuring binnen moet de EH316 VTOL ook in gebruik kunnen worden genomen en daarvoor tracht EHang op vele gebieden toepassingsscenario's te ontwikkelen in diverse landen.   

Op zijn lokale markt, in het Chinese Guangzhou heeft EHang nu een strategisch samenwerkingsakkoord gesloten met 8 partners op gebied van economische en ecologische ontwikkeling van de luchttaxi in de regio. Het betreft de volgende bedrijven:

  • Romantic Red Group, staatsbedrijf van Huangshan City;
  • Guangzhou Heli Chuangxing Intelligent Technology Co., Ltd.;
  • Huangshan Huishang Bank;
  • Guangdong Dezhou Chamber of Commerce;
  • Jimei Group;
  • Shenzhen Hydrogen Blue Times Company;
  • Guangdong Industry and Finance Group; 
  • Lvji Technology Group.

Bedoeling van de partners is om een UAM (urban air mobility) industrie te ontwikkelen op een groene en milieuvriendelijke manier. Degelijke stedelijke luchtmobiliteit kan toepassingsscenario's dekken zoals stedelijk woon-werkverkeer, toerisme op lage hoogte, logistiek transport, brandbestrijding, noodhulp, enz., en heeft een breed ontwikkelingspotentieel. 

“Als pionier in de stedelijke luchtverkeersindustrie heeft EHang het voortouw genomen bij het verkennen van UAM en heeft het een rijke ervaring en ervaring met UAM-testvluchten opgebouwd. We zijn erg blij dat we de handen ineen kunnen slaan met deze partners. Dit zal een nieuwe mijlpaal betekenen in onze verkenning en ontwikkeling van stedelijke luchtmobiliteit.' zei Fang Xin, de COO van EHang.

Het eerder door Morgan Stanley uitgebrachte 'Urban Air Mobility Industry Research Report' voorspelt dat de wereldwijde markt voor stedelijke luchtmobiliteit in 2050 $ 9 miljard waard zal zijn. 

 

FLASH: Bij het schrijven van dit artikel kregen we de informatie binnen dat de EHang EH216 ook geselecteerd werd voor de allereerste taxi drone demonstratie in Israël als onder deel van 'Israëls National Drone Initiative Phase II'. 

Meer info over EHang eVTOL (klik hier)

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *