Bezig met laden...

Logboek

Registreer voor de gratis webinar met Claude Vuichard - VFR into IMC

Registreer voor de gratis webinar met Claude Vuichard - VFR into IMC

Beste piloten,

Bijna 300 helikopterongevallen door IIMC (Inadvertent entry in IMC) in de afgelopen 20 jaar, dit is dramatisch! Ik heb tientallen jaren ervaring in Search and Rescue in de Zwitserse Alpen, dit in opdracht van Air-Zermatt en de Zwitserse regering. Ik weet perfect hoe ik deze vluchten moet uitvoeren tot de grens van weer, prestatie en mens, met als enig doel levens te redden!

Ik ben vereerd dat ik de nieuwe EASA ESPN-R Video heb geregisseerd met de geweldige steun van VRM-Switzerland en Air-Zermatt. Bekijk de onderstaande trailer en schrijf je vandaag nog in voor het webinar van 16 december!

met vriendelijke groeten,

Claude Vuichard

 

Nota van de redactie:

We schreven het drie maand geleden al dat alle helikopterpiloten een IIMC training zouden moeten volgen. We hebben nu de gelegenheid om gratis deze training georganiseerd door EASA's Together4Safety en ESPN-R te volgen met Claude Vuichard als spreker. Je krijgt de première te zien van de nieuwe veiligheidspromotievideo met Claude, VRM Switzerland en Air Zermatt over VFR in IMC, een van de belangrijkste veiligheidsuitdagingen voor helikopterpiloten.

Leer praktische manieren om te voorkomen dat u in de eerste plaats in uitdagende situaties terechtkomt en hoe u uzelf kunt redden. Schrijf je nu in via deze link: https://easa-webmeetings.webex.com/easa-webmeetings/j.php?RGID=r3bef05e0d7c7317f22289b7278a3555f 

Claude Vuichard heeft ook een 'Vortex Escape' techniek die naar zijn naam genoemd is

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *