Bezig met laden...

Logboek

Uitnodiging op de #Airbus Summit 2021

Uitnodiging op de #Airbus Summit 2021

Momentum bouwt op voor een duurzame lucht- en ruimtevaart.

Decarbonisatie vereist diepgaande samenwerking en de betrokkenheid van een hele industrie die de helikopters en vliegtuigen bouwt.

De Airbus Summit, die wordt gehouden op 21-22 september 2021, zal gerenommeerde lucht- en ruimtevaartexperts, operators, denkers, journalisten, influencers en beleidsmakers over de hele wereld samenbrengen. Dit branchebrede gesprek zal de innovaties en sectoroverschrijdende partnerschappen onderzoeken die de manier waarop we reizen voor altijd zullen veranderen. 

Het overkoepelende thema tijdens de top is duurzaamheid en decarbonisatie; en meer specifiek hoe Airbus en de industrie zullen samenwerken om de noodzakelijke mix van oplossingen te implementeren voor een geloofwaardige reis naar netto nul.

De CEO van Airbus Helicopters, Bruno Even, zal op de eerste dag een presentatie geven van 1,5u onder de titel: De toekomst is een elektrische eVTOL & de elektrificatie strategie van Airbus. 

We zijn zeer benieuwd naar de eVTOL en elektrificatie strategie van Airbus Helicopters. In het recente verleden hebben we Airbus Helicopters nooit het voortouw zien nemen op dit vlak. Wij kijken uit wat Bruno Even ons zal vertellen over elektrische helikopters.

Via onderstaande link kun je de livestream volgen van de #AirbusSummit 2021 (agenda klik op bovenstaande foto)

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *