Bezig met laden...

Logboek

EHang gaat milieuvriendelijke Vertiport bouwen in Italie

EHang gaat milieuvriendelijke Vertiport bouwen in Italie

Het Chinese EHang, een van de pioniers op gebied van AAV's (autonomous aerial vehicles), heeft een samenwerking aangekondigd met het Italiaanse architectenbureau Giancarlo Zema Design Group (GZDG). 

GZDG heeft een milieuvriendelijke Vertiport ontworpen en zal deze in Italië bouwen (waar en wanneer is nog niet bekend). De Vertiport zal volledig gebouwd worden uit milieuvriendelijke bouwmaterialen en zal dagelijks zowat 300 KW aan energie produceren om de EHang EH216 AAV's op te laden. De Vertiports spelen een zeer belangrijke rol in de acceptatie en ontwikkeling van de stadstaxi per AAV. 

Geïnspireerd door de speciale vorm van Afrikaanse Baobab boom, de apenbroodboom of Adansonia, ontwikkelde GZDG een 30 meter hoge toren waarop bovenaan een take-off en landingsplatform is voorzien. Verder zijn in het gebouw ook een wachtzaal, een panoramisch restaurant en een snelle lift voorzien.   De Vertiport is uitgerust met beloopbare antislip fotovoltaïsche panelen die zorgen voor een dagelijkse aanmaak van 300 KW energie.

De batterijen van de EHang EH216 AAV zullen middels een plug-en-play laadsysteem eenvoudig en snel worden bijgeladen. 

De Vertiport zal onder andere op toeristisch plekken worden gebouwd om vandaar uit rondvluchten met toeristen te organiseren. De natuurlijke bouwmaterialen laten een goede integratie in de natuur toe.

Overigens wachten we spanning op de bekendmaking van het 2020-jaarresultaat van EHang. Dit zou in de komende dagen beschikbaar worden. Dit document zal zeer belangrijk zijn om de uitspraken van fraude door het Amerikaanse Wolfpack te verifiëren. Intussen zijn reeds meer dan 20 advocatenbureau's aan het werken aan een Class Action, namens gedupeerde aandeelhouders, tegen het management van EHang wegens die vermeende fraude in de resultaten en misleiding van de aandeelhouders. 

De komende dagen worden dus weer spannend voor EHang!      

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *